Wilt u een speciaal op maat gemaakt casco chalet aanschaffen? Little village chaletbouw is gespecialiseerd in het bouwen van chalets. In onze productiehal worden onze werkzaamheden om ambachtelijke wijze uitgevoerd. Dit houdt concreet in dat wij elke onderdeel bij het bouwen onze chalet met aandacht en met de beste kwaliteit uitvoeren.

Speciaal voor de handige doe-het-zelvers produceert Little village chaletbouw ook casco chalets. Tijdens de bouw van deze chalets zijn enkel de beste materialen goed genoeg. Op die manier kunnen wij te allen tijde onze kwaliteit garanderen. Bij Little village werken wij bij het ontwerpen van een chalet graag nauw samen met de klant. Hierdoor zijn al onze modellen uniek. Dat betekent geen standaard casco chalet bij Chaletbouw Little village.

Een uniek casco chalet
Little village chaletbouw bouwt al jaren unieke chalets. Wij maken uw ontwerp (ideeën) op maat. Bij ons zult u geen kant en klare ontwerpen zien. Op deze manier onderscheiden wij ons van andere chaletbouwers. Het kan natuurlijk zijn dat u nog niet precies voor ogen heeft wat u wilt. Ook hierbij kunnen wij u adviseren. Kom gerust langs en bekijk alle mogelijkheden voor een uniek casco chalet. Wij kunnen u bijvoorbeeld inspireren aan de hand van reeds gebouwde casco chalets. Op de foto’s en op onze Facebook pagina kunt u alvast een impressie van een aantal door ons gebouwde chalets zien.

WhatsApp Image 2018-12-18 at 19.02.32
WhatsApp Image 2018-11-14 at 22.23.11

Wat is een casco chalet?
Little village chaletbouw is erg flexibel en wij proberen dan ook meerdere mogelijkheden te bieden aan onze klanten. Een voorbeeld is dat wij naast het bouwen en ontwerpen van complete chalets, ook een voordeliger casco chalet op maat kunnen maken. Deze casco modellen zijn chalets waarbij enkel het exterieur wordt geleverd. De keuze voor een ‘leeg’ chalet is vaak erg in trek bij doe-het-zelvers, omdat ze het interieur graag zelf afwerken. Bent u op zoek naar een flexibele chaletbouwer met veel ervaring? Neem in dat geval gerust contact met ons op en ontdek direct alle mogelijkheden!

Onze Casco chalet bestaan uit de volgende kwaliteitsmaterialen:
Houtskeletbouw frame 10 cm dik.
7 cm dikke isolatie in de wanden.
Dampdichte en dan lopen folie.
Spouwlatten.
Meranti multiplex afwerkplaten.
Vloerbinten 16 cm.
Osb 18 mm vloerplaten.
12 cm isolatie vloer.
Dak spanten.
Dakisolatie 7 cm.
Osb18 cm dakplaten.
Gas en waterleidingen henco.

WhatsApp Image 2018-12-11 at 18.35.24

U bent van plan om een casco chalet te laten bouwen? In dat geval helpt Little village graag om uw droomchalet te kunnen realiseren! Een richtprijs voor het bouwen van een casco chalet bij Little Village Chaletbouw is vanaf € 375,- per m/2 incl. BTW. Getoonde prijs is excl. transportkosten.

Naast het bouwen van casco modellen kunnen wij uw chalet ook compleet opleveren, desgewenst (gestoffeerd en gemeubileerd). We bouwen ook uw berging, tuinhuis en nog veel meer. En wist u dat we ook mantelzorgwoningen bouwen?