Het keuken assortiment van Little Village bestaat uit drie verschillende soorten keukens, namelijk: budget keukens, basis keukens en luxe keukens. Bij deze keukens is maatwerk zeker mogelijk, maar de meubelen zijn niet allemaal modulair samen te stellen. Dit komt omdat de keukens gemonteerd afgeleverd worden vanuit de fabriek. Uiteraard kunt u zelf vele keuzes maken, bijvoorbeeld de kleuren, grepen, deuren, werkbladen en kastjes.

Ervaring & Kwaliteit
De kwaliteit van een Little Village keuken in vergelijking met de prijs is hoog. U krijgt namelijk veel keuken voor uw geld! Little Village keukens zijn wel tot 40% goedkoper dan de concurrentie!

Bij Little Village staat kwaliteit hoog in het vaandel. Ook daarom zijn de ervaringen van deze keukens zeer goed.

Topmerken
Wij bieden keukens aan van topmerken als Nobilia, Schröder en Altano. Deze keukens worden geproduceerd in Nederland en Duitsland en worden direct vanuit de fabriek aan ons geleverd, waardoor wij de prijs scherp kunnen houden! Dit is wel de reden waardoor wij de keukens maar tot een bepaald punt tegen maatwerk kunnen leveren.

Verder leveren wij apparatuur voor de keukens van topmerken als Bauknecht, Whirlpool, Zanussi, AEG, Boretti en M-System.

Meer informatie? Neem snel contact met ons op via info@littlevillage.nl!