Een betaalbaar en luxe chalet kopen doet u bij Little Village Chaletbouw!

Plannen om een betaalbaar en toch luxe chalet te kopen? Little Village Chaletbouw bouwt allerlei chalets, volledig gebaseerd op uw wensen. Alles is hand- en maatwerk en onze betaalbare chalets zijn uitstekend geïsoleerd en worden uitsluitend gebouwd met hoogstaand bouwmateriaal. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis, verhuurchalet, tweede huis of mantelzorgwoning; bij ons bent u aan het juiste adres.

WhatsApp Image 2018-12-06 at 23.13.14
WhatsApp Image 2018-12-06 at 23.16.08

Maak uw keuze uit één van de chalets en bereid deze naar wens uit

Naast het feit dat onze chalets wintervast zijn en alles volledig hand- en maatwerk is, worden onze gebouwde chalets helemaal gebaseerd op uw wensen. Wij bieden keuze uit een aantal basis varianten luxe chalets die stuk voor stuk uitgebreid kunnen worden door de vele mogelijkheden die wij bieden. Wilt u een schuurtje bij uw chalet, een chalet inclusief airco of een grote erker voor nog meer leefruimte? Geen probleem. Wij bouwen wat u in gedachten heeft.

Meer informatie over een betaalbaar en toch luxe chalet kopen?

Voor meer informatie over onze realiseerbare chalets kunt u altijd snel en eenvoudig contact met ons opnemen. Bel gerust voor vragen, verdere mogelijkheden of een afspraak. Uiteraard hebben wij ook demochalets staan die u kunt bekijken en tijdens een bezoek ziet u ook met eigen ogen hoe de chalets bij Little Village Chaletbouw worden gemaakt.

WhatsApp Image 2018-12-06 at 23.13.15